Media training en consulting

 

Wil je je concurrenten altijd twee stappen voor blijven? Dat kan. Met de gerichte en hands-on consultancy voor doeltreffende marketingcampagnes van Pink Minds Media. De mediaspecialist deelt graag zijn expertise en ervaring met jou.

 

Online groeien

Pink Minds Media adviseert je bij de uitwerking van een efficiënte online strategie. De online marketingspecialist helpt je met de volledige omkadering van je e-marketing en zet je op het juiste spoor met concrete tips en tricks zodat je zelf aan de slag kunt. Alles draait om een geïntegreerde aanpak waarbij je:

 

Slim video- en tv-advies

Wat kan je bereiken met videomarketing? Hoe pak je een professionele productie aan zonder je portefeuille te plunderen? En hoe zorg je voor een originele insteek die werkt en je boodschap viraal lanceert via sociale media? Bij pinkminds.tv vind je de juiste media training en professioneel advies over videostrategie, videoproductie, -delivery en -distributie.

Je kan er ook terecht voor talentcoaching:

Met de persoonlijke coaching en efficiënte cameratraining die pinkminds.tv biedt, overwint zelfs de grootste twijfelaar zijn drempelvrees.