Over Kevin

Als echte internetondernemer is Kevin Van der Straeten (°1982) gepassioneerd door sociale media, online media en e-business. Kevin is oprichter en managing director van de online vakmedia (website, e-zine en tv-zender) eventplanner.be /.nl die sinds de start in 2002 uitgroeiden tot dé online referentie voor organisatoren van (bedrijfs)evenementen in België en Nederland. Verder is hij de bedenker en bezieler van heel wat succesvolle internetinitiatieven. Zo stond hij aan het roer van o.m. zita.be, GarageTV.be en lanceerde hij als Product Manager voor Telenet het tv-kijken op iPad, smartphone en web via Yelo TV. Kevin is auteur van de bestseller EVENTS en sinds 2012 ook tv-presentator op eventplanner.TV en healthlab.TV

Een volledig overzicht van Kevin zijn CV en referenties kan je op LinkedIn terugvinden.

 

Consulting

Kevin adviseert verschillende bedrijven bij hun online marketingstrategie. Zijn jarenlange ervaring in e-business, online media en social media zijn belangrijke troeven voor de ondernemingen die via internet willen groeien, communiceren en/of producten en diensten verkopen. Met zijn focus op innovatie en zijn unieke visie op product- en bedrijfsstrategie geeft hij bedrijven voorsprong op hun concurrenten.

Business coaching

Als uitbreiding op zijn consulting activiteiten legt Kevin steeds vaker de focus op persoonlijke coaching en begeleiding van de mensen achter de bedrijven. Als mensen zich goed voelen in hun functie, plukt ook het bedrijf daar de vruchten van. Zijn ervaring als communicatiespecialist (marketing, Geweldloze Communicatie, …), bedrijfsleider en manager komt in zijn business coachings handig van pas. Daarnaast heeft Kevin een stevige background in NLP. Dat maakt hem tot de geknipte persoon om professionals te begeleiden in de begeleiding bij hun persoonlijke groei. Zijn focus ligt daarbij zowel bij de aanpak van hun belemmerende overtuigingen als bij de ontdekking van hun eigen potentieel.

Personal coaching

Zijn ervaring als coach zet Kevin ook graag in voor mensen die de uitdagingen van hun persoonlijke leven willen aanpakken.

Trainer & spreker

Als online media evangelist spreekt Kevin regelmatig op congressen, trainingen en seminars. Hij was ook te gast in verschillende tv-programma’s. Kevin geeft mediatraining en opleidingen over online marketing, social media en videomarketing. Dat doet hij zowel in-company, op maat van het bedrijf, als in open trainingen. Kevin werkt als trainer voor gerenommeerde opleidingsinstituten als Kluwer en Expert Academy, maar is uiteraard ook rechtstreeks te boeken.