TV-studio huren

 

Wil je een talkshow starten, een reeks interviews opnemen voor je interne communicatie? Heb je een filmpje nodig om te tonen op je congres? Of wil je een tv-studio huren voor een webcast of hybrid event? In de Pink Minds tv-studio kan het allemaal.

Onze vaste in-house tv-studio in Weelde (vlakbij Turnhout (B) en Tilburg (NL) is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen sturen we zonder probleem via internet de ether in.

Huur een tv-studio voor …

… webcasts, bedrijfsfilms, interviews, webinars, hybrid events enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze tv-studio is dan ook erg veelzijdig en kan ingezet worden voor diverse doeleinden. Voor elke opzet en elk budget voorzien wij een passende oplossing.

All-in verhuur

Onze tv-studio is instapklaar en de huurprijs is all-in:  technische crew, camera-apparatuur, belichting, visagie, montage, … Alles is aanwezig om jouw opname professioneel te verzorgen. Als jij dat wenst, kan je ook beroep doen op pinkminds.tv-presentator Kevin Van der Straeten, het creatieve brein achter Pink Minds Media en presentator op eventplanner.tv, healthlab.tv en scubadiving.tv. Maar ook je eigen presentator is natuurlijk meer dan welkom. De studio factsheet vind je onderaan deze pagina.

Op jouw maat

Bij de verhuur van onze tv-studio wordt ook aan de branding gedacht. Daarom is het mogelijk om de set naar jouw huisstijl aan te passen. Toon bijvoorbeeld een bedrijfslogo op het LCD-scherm of plaats je logo’s op de decorwanden.

Vragen?

Nog vragen over onze tv-studio verhuur? Wil je de studio bezoeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een afspraak. Wij helpen je met alle plezier verder.

Studio Fact Sheet

Camera’s

Studio

Belichting

Geluid

Video regiekamer

Make-up ruimte

Connectiviteit

Crew

On-demand video servers

Locatie