Consulting

Wil je je concurrenten altijd twee stappen voor blijven? Dat kan. Met de gerichte en hands-on consultancy voor doeltreffende marketingcampagnes van Pink Minds Media. Wij zijn gespecialiseerd in e-commerce, digitale innovatie en online marketing consultancy.

Wij werken voor grote retailers, evenals middelgrote (en soms zelfs kleine) bedrijven. Voor veel van onze klanten vormen we de brug tussen technologie en business. Twee werelden die elkaars taal vaak niet begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste investeringen op het juiste moment doet.

We vertellen anderen niet alleen hoe ze hun bedrijf online kunnen laten groeien. We weten uit de eerste hand wat het is om een ​​industrie te ‘disrupten’ door innovatie en sterk platformen te bouwen. eventplanner.net is het grootste online platform voor evenementen ter wereld. Vergelijk ons ​​met TripAdvisor, maar dan voor eventplanners.

Onze directeur, Kevin Van der Straeten, was bij Telenet verantwoordelijk voor de lancering van het videostream-platform Yelo, werkte voor klanten als Brantano waar hij deel uitmaakte van het team dat een unieke 3D voetscan-technologie lanceerde, rolde e-commerceplatformen uit voor verschillende retailers, …

Online groeien

Pink Minds Media adviseert je bij de uitwerking van een efficiënte online strategie. We helpen je met de volledige omkadering van je e-marketing en zetten je op het juiste spoor met concrete tips en tricks. Alles draait om een geïntegreerde aanpak waarbij je:

  • selecteren van de juiste software en tools om je doelen te bereiken OF technologie te bouw bouwen om je sector te ‘disrupten’
  • een stevige online reputatie opbouwt (online reputation management)
  • een dialoog aangaat met je doelgroep (social media strategie)
  • een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke (usability) en makkelijk terug te vinden website ontwikkelt (zoekmachineoptimalisatie – SEO)
  • een slimme, virale campagne opzet via zorgvuldig gekozen websites, blogs, social media en zoekmachines (e-marketing)
  • leads genereert en je producten en diensten via een webshop aan de man brengt (e-commerce)

Slim video- en tv-advies

Wat kan je bereiken met videomarketing? Hoe pak je een professionele productie aan zonder je portefeuille te plunderen? En hoe zorg je voor een originele insteek die werkt en je boodschap viraal lanceert via sociale media? Bij pinkminds.tv vind je de juiste media training en professioneel advies over videostrategie, videoproductie, -delivery en -distributie.

Je kan er ook terecht voor talentcoaching:

  • Hoe kom je spontaan en overtuigend in beeld?
  • Hoe lees je vlot en ongemerkt een autocue?
  • Hoe houd je een interview boeiend?

Met de persoonlijke coaching en efficiënte cameratraining die pinkminds.tv biedt, overwint zelfs de grootste twijfelaar zijn drempelvrees.