TV-productiehuis

 

Storytelling als strategie

Pink Minds Media vertaalt jouw boodschap naar een tv-verhaal dat mensen aanspreekt, prikkelt en inspireert. En ook aanzet tot actie. Herkennen je kijkers zich in jouw verhaal? Voelen ze zich aangesproken en betrokken? Dan word jij in geen tijd top-of-mind bij je doelgroep.

Van creatie tot distributie

Een pittige reportage over jouw activiteiten. Een vlot interview waarin je energiek je standpunten uiteenzet. Wat is de juiste format voor jouw boodschap? En hoe zorg je voor een originele insteek die werkt en je boodschap viraal lanceert via sociale media? Pink Minds Media denkt het voor je uit. Van creatie tot distributie, van bedrijfsfilm tot tv-programma. Out of the box. Want aan een mooie tv-productie die niemand bekijkt, daar heb je toch niks aan.

Spontaniteit die overtuigt

Geloofwaardig overkomen, dat is wat je wil. Daarom maken we als tv-productiehuis geen klassieke bedrijfsfilms met strenge scenario’s, in te studeren tekstjes of onnatuurlijke geregisseerde poses. In plaats daarvan: beklijvende reportages met ‘echte’ mensen en situaties. En dit dankzij de degelijke aanpak van ervaren journalisten en de professionele coaching door mediaspecialisten. Het storyboard vertelt wat we willen brengen. Maar de ‘spelers’ overtuigen door hun persoonlijke en natuurlijke manier van vertellen, met enthousiasme en emotie. Zoals in het echte leven. En net dat maakt jouw tv-productie boeiend.

Kwaliteitsvolle en kostenbewuste producties

pinkminds.tv heeft alles in huis om jouw productie in HD broadcast kwaliteit te maken. Dankzij onze state-of-the-art apparatuur voor opnames en montage, beschik jij over filmpjes die geschikt zijn voor online videodistributie (YouTube, Vimeo, pinkminds.tv videoplayer…) én voor tv-uitzendingen.

We werken ‘lean and mean’ met een professionele, ervaren crew. We zetten alleen die mensen in die nodig zijn voor jouw productie. Vaak volstaat een cameraman en verslaggever om een sterke reportage te draaien. Meer hoeft dat niet te zijn. Maar heeft je productie nood aan een volledige crew inclusief lichttechnicus, visagist, geluidsman, …? Ook die staan voor je klaar.

Op locatie of in eigen studio

We draaien reportages op locatie en verzorgen opnames in onze studio. De pinkminds.tv- studio is compleet uitgerust met camera-apparatuur, multicamera, belichting, visagie, montage, … Alles is aanwezig om jouw opname professioneel te verzorgen. Onze vaste studio is instapklaar, waardoor je geen budget voor de opbouw moet voorzien en we haarscherpe huurprijzen kunnen hanteren. Bovendien is het decor flexibel aan te passen aan jouw look & feel. Wil je een andere print op de vloer? Een eigen beeld of logo op de achtergrond? Dat is in geen tijd gefikst.

Presented by

Zelfs een doorwinterde presentator staat voor je klaar. Als jij dat wenst, kan je immers beroep doen op pinkminds.tv-presentator Kevin Van der Straeten, het creatieve brein achter Pink Minds Media en presentator op eventplanner.tv en healthlab.tv. Maar ook je eigen presentator is natuurlijk meer dan welkom.

Expertise

storytelling – reportage – video productie – video editing – post-productie – multicamera – ENG – online video distributie  – social media – ondertiteling – transcriptie – online media – broadcast – digitale televisie

Portfolio

Enkele voorbeelden van video’s die we voor onze klanten gemaakt hebben: